Peutergroep, peuterwerk en bso

Op 21 januari openen wij onze deuren aan de Boterbloem, in nauwe samenwerking met Montessorischool Venray. Samen zorgen we ervoor dat uw kind een fijne dag beleeft. Hierbij staat de (doorgaande) ontwikkeling van uw kind centraal. Wij kijken naar de talenten en interesses van kinderen en sluiten ons programma daarop aan. Alle ruimte dus voor kinderen om zichzelf te zijn en hun talenten te ontdekken!
 
Peutergroep en BSO
Wij zullen starten met een peutergroep en peuterwerk (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar). Op een later moment zal er ook een babygroep openen. Hierover houden wij jullie uiteraard op de hoogte.
 
Wij ontmoeten je graag!
Kijk voor meer informatie op onze website www.koreinkinderplein.nl/boterbloem-venray 
 
BSO
Voor en na schooltijd worden kinderen opgevangen in een huiselijke omgeving. Even rustig zitten? Meedoen aan leuke activiteiten?
Het kan en mag allemaal: buitenschoolse opvang (BSO) is tenslotte vrije tijd.
De aanpak van de kinderopvang sluit aan op het montessorionderwijs.
 
Peuterwerk bij Korein Kinderplein Boterbloem
Uw kind wordt bijna 2 jaar?
Geen kinderopvang maar wel peuterspeelzaal?
Wist u dat uw kind bij Korein Kinderplein Boterbloem naar onze peutergroep kan voor 2 dagdelen per week, net als op een peuterspeelzaal?
Hier kan uw peuter een paar uur spelen met andere peuters, sociale contacten opbouwen en kennismaken met de Montessori-visie.
De pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw kind speels en gericht op zijn of haar ontwikkeling.
 
Kosten
De kosten voor peuterwerk zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bijna alle gemeenten maken onderscheid tussen (werkende) ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag en ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.
 
Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan wordt het peuterwerk gesubsidieerd door de gemeente. U betaalt een ouderbijdrage. Deze kan per gemeente verschillen.
 
Heeft u wel recht op kinderopvangtoeslag? Dan krijgt u het peuterwerk bij Korein Kinderplein aangeboden als verkorte dagopvang. U kunt daarvoor kinderopvangtoeslag aanvragen via de Belastingdienst.
 
Aanmelden voor kinderopvang, zijn er vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek?

Neem contact op met:
 
Jill Slegers,
gebiedsmanager Korein Kinderplein:
0615403895